Guide til at lave mad til mange mennesker

Guide til at lave mad til mange mennesker

Hvis du laver mad til en stor gruppe mennesker, er der nogle få ting, du skal huske på for at sikre, at maden bliver velsmagende, og at alle nyder måltidet. Her får du nogle tips til, hvordan du laver mad til en stor gruppe:

– Sørg for, at du har nok mad. Det er altid bedre at have for meget end for lidt, så planlæg i overensstemmelse hermed.

– Tænk på alles kostrestriktioner og allergier. Du vil ikke have, at nogen bliver syge af maden, så sørg for at vide, hvad alle kan og ikke kan spise.

– Brug ingredienser af høj kvalitet. Når du laver mad til mange mennesker, vil de kunne se, om du har brugt billige eller dårlige ingredienser. Så brug de bedst mulige  ingredienser for at sikre, at maden smager godt.

– Tag dig god tid. Hvis du skynder dig gennem tilberedningsprocessen, vil det sandsynligvis resultere i dårlig mad. Så tag dig god tid, og sørg for, at alt bliver gjort rigtigt.

Hvis du følger disse tips, kan du lave et lækkert måltid, som alle vil nyde. Så lad være med at stresse for meget, og hav det sjovt!

Skal du bruge hjælp til at lave mad til 5 personer i hverdagen, som også er mange mennesker, kan du finde de bedste måltidskasser til 5 personer her. Så får du alt det, du skal bruge til at lave mad, leveret hjem til din dør, og så er det ingen sag at lave mad til alle fem i familien fra nu af. Det bør du overveje.

5 fordele ved at gemme rester fra din aftensmad

1. Du vil spare penge.

2. Du kan få et lækkert måltid med en meget lille indsats.

3. Rester er ofte endnu bedre end det oprindelige måltid.

4. Du reducerer madspild.

5. Du kan fryse rester ned til senere brug.

10 retter der egner sig godt til store selskaber

1. Stegt kylling eller kalkun

2. Oksekødsgryde

3. lasagne

4. Karry med kylling

5. Stegte ris

6. Pandekager

7. Chokoladekage

8. Frugtsalat

9. Ostefad

10. Grøntsagssuppe